bæredygtig

Vi skal gøre, hvad vi kan for klimaet - også når vi mødes

Vi skal gøre, hvad vi kan for klimaet - også når vi mødes

Vi tror på, at mennesker skal mødes. Det har en miljømæssig omkostning. Derfor har vi fokus på en bæredygtig drift, så vi bedst muligt passer på miljøet og hinanden, så vi fortsat kan mødes.

 

Derfor har vi i samarbejde med projektet Bæredygtig bundlinje og studerende fra Cphbusiness udarbejdet en detaljeret miljø-kortlægning af alle Pharmakons aktiviteter. Det bringer nye og oversete miljøpåvirkning frem i lyset og hjælper de studerende med at komme ud og bruge deres teoretiske læring i praksis.

De 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling er en plan og ambition for hele verdens udvikling frem til 2030. Vores bæredygtige drift omfatter naturligvis også at arbejde med de 17. verdensmål.

Vi arbejder med følgende 5 verdensmål

E_SDG_Icons-03.jpeg
E_SDG_Icons-06.jpg
E_SDG_Icons-08.jpg

Vi har særligt stor fokus på 7 og 12 da det er her, vi kan gøre en stor forskel.

Vi gør det godt nu, og i 2025 gør vi det endnu bedre

 

1. Alt strømforbrug kommer fra grøn vindmøllestrøm
2. Vi har reduceret vores CO2 aftryk med 30 %
3. Vi har en 15 % større udnyttelsesgrad af indkøbte råvarer
4. Vi har reduceret vores madspild med 50 %
5. Vi har nedbragt vores restaffald med 25 %

Vi har haft Det Økologiske Spisemærke i bronze siden 2019. Det betyder, at vi garanterer, at mellem 30-60 % af vores råvarer er økologiske. Vores gennemsnit er på 55 %. Vores mål er at få Det Økologiske Spisemærke i sølv i 2023.

Vi er godkendt af Green Key (Den Grønne Nøgle), der er turismens internationale miljømærke, og gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. En miljømærket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.

Vi modtog i 2019 REFOOD mærket. Det er en anerkendelse for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.

Vi arbejder målrettet med at reducere vores madspild, at udnytte hele råvaren bedre og måler alt madspild i samarbejde med FoodWaste fra eSmiley.

Vi bruger grøn strøm og det er 100 % anvendelse af CO2 neutral strøm. Derudover anvender vi LED-belysning som lyskilde. Vi har 4 ladestandere til elbiler.

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking