Ingredienser:
200 g ingefær
1 l æblesaft fra Østergård mosteri (kan b.la købes i SuperBrugsen)
2 spsk økologisk akaciehonning
Pharmakon er kendt for sit gode køkken. Vi får rigtig mange roser for den lækre mad vores køkkenteam laver. Ofte bliver der spurgt til en opskrift, og derfor deler vi gerne ud af dem. Vi har lavet et helt bibliotek med skønne retter. Vi håber, at du får glæde af dem. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi hjælper gerne.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når der er nye opskrifter i bibliotek.
Ingredienser:
200 g ingefær
1 l æblesaft fra Østergård mosteri (kan b.la købes i SuperBrugsen)
2 spsk økologisk akaciehonning
10 personer:
1 kg kirsebær
6 dl vand
6 dl rørsukker pr liter færdig saft
skal af 1 citron
2 kanelstænger
1 vaniljestang
(2 dl)
100 gr broccoli
150 gr æbler (hele æbler)
10 gr persille
8 gr chili
100 gr fennikel
twist af lime
(3½ dl)
200 gr skrællede rødbeder
300 gr æbler (hele æbler)
20 gr ingefær med skræl
10 gr citron med skal
(2 dl)
370 gr skrællede gulerødder
14 gr ingefær med skræl
4 gr estragonblade
10 gr citron med skal
(2 dl)
1 rød peber
150 gr æbler (hele æbler)
10 gr lime med skal
10 gr chili uden kerner
30 gr frisk hel peberrod
(3 dl)
200 gr skrællede jordskokker
20 gr citron med skal
100 gr spinatblade
150 gr pærer (hele pærer)
(2 dl)
½ rød grape uden skræl
4 gr korianderblade
70 gr blegselleri
100 gr gule beder
(2 dl)
100 gr grønkål uden stok
250 gr skrællede appelsiner
10 gr brøndkarse
Ingredienser:
500 g friske jordbær (gerne dem der, måske, er lidt stødte)
3 dl græsk yoghurt
2 dl mælk
20 mynteblade
skal af 2 lime
½ dl limesaft
10 spsk. flormelis (mere eller mindre alt efter hvor sød man ønsker den)
Ingredienser:
2,5 kg jordbær
600 g rørsukker
5 dl hyldeblomstkoncentrat
friskkværnet sort peber
1 flaske Brøndum klar snaps
1 stort bundt dild
1 tsk. sennepskorn
1 tsk. fennikelfrø
3 dl friske brombær
2 tsk. flydende honning
3 dl klar Brøndum eller vodka
½ vaniljestang
½ dl rosiner
½ dl mandler med skal
1 spsk. tørrede pomeransskal
1 kanelstang
3 tørrede figner
5 kardemommekapsler
5 hele nelliker
3 stjerneanis
5 hele allehånde
3½ dl klar Brøndum eller vodka
En stor håndfuld friske kantareller
3 dl klar Brøndum eller vodka
3 dl tyttebær
2 tsk. flydende honning
2 kviste frisk rosmarin
3 dl klar Brøndum eller vodka
6 til 8 grønne valnødder
3 dl klar Brøndum eller vodka
2 stk. røde æbler eller gerne 4 pigeonæbler
1 stang kanel
3 stk. stjerneanis
3 hele nelliker
3 dl klar Brøndum eller vodka
Fermentering i Pharmakon Konferencecenters køkken, er nu en del af dagligdagen, og vi arbejder og udvikler hele tiden nye smage, noget virker og andet virker ikke. Det er levende produkter vi arbejder med, så det kan gå begge veje.
Når vi fermenterer i vores køkken, har vi en tommelfingerregel der hedder 2% salt til alle grøntsager og 40% sukker til alt frugt, altså 1 kg grøntsager = 20 gram salt og 1 kg frugt = 400 gram sukker.
Denne proces kan vendes på hovedet, så det er sukker til grøntsagerne og salt til frugten, alt efter om du arbejder med det søde eller salte køkken.
Persondatapolitik og cookie bekendtgørelse
godadgang.dk
230 gratis parkeringspladser
4 el-ladestandere
135 værelser
27 møde- og konferencelokaler
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om Pharmakon Konferencecenter.
Rikke Spangenberg
Senior Salgskonsulent
Tlf. +45 48 20 60 95
Mob. +45 50 51 60 70
rs@pharmakon.dk
Linkedin