Pharmakon er kendt for sit gode køkken. Vi får rigtig mange roser for den lækre mad vores køkkenteam laver. Ofte bliver der spurgt til en opskrift, og derfor deler vi gerne ud af dem. Vi har lavet et helt bibliotek med skønne retter. Vi håber, at du får glæde af dem. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi hjælper gerne.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når der er nye opskrifter i bibliotek.
10 personer
5 andebryster
3-4 løg (groft skåret)
40 svesker uden sten
1 flaske Cava (mousserende spansk hvidvin)
1 l vand eller andefond
salt og peber
250 g smør til saucen
2 kg rødbeder
5 løg
salt og peber
1 l fløde
1.5 kg skorzonerrødder
8 æbler
et bundt bladselleri
250 g havtorn
0.5 l crème fraiche
salt , peber evt lidt sukker
2 kg små kartofler
200 g hasselnøddeflager
lidt olie
salt og peber
Antal personer: 10
2 kyllinger af ca. 1600 gr.
500 gr. smør
1 bdt. persille
1 bdt. purløg
2 fed hvidløg
salt/peber
Ingredienser til 10 personer:
60-80 andehjerter
olie
salt og peber
10 spsk. friskhakket kruspersille
skal fra 1 citron
1 fed hvidløg
10 røde peberfrugter
1 rød chili
250 g mandler
100 g kapers
olie
æbleeddike
rørsukker
salat og peber
1 potte ærteskud
Persondatapolitik og cookie bekendtgørelse
godadgang.dk
230 gratis parkeringspladser
4 el-ladestandere
135 værelser
27 møde- og konferencelokaler
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om Pharmakon Konferencecenter.
Rikke Spangenberg
Senior Salgskonsulent
Tlf. +45 48 20 60 95
Mob. +45 50 51 60 70
rs@pharmakon.dk
Linkedin