Opskrifter

Vi sætter en ære i at skabe økologiske madoplevelser

Opskrifter fra Pharmakon

Pharmakon er kendt for sit gode køkken. Vi får rigtig mange roser for den lækre mad vores køkkenteam laver. Ofte bliver der spurgt til en opskrift, og derfor deler vi gerne ud af dem. Vi har lavet et helt bibliotek med skønne retter. Vi håber, at du får glæde af dem. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi hjælper gerne. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når der er nye opskrifter i bibliotek.

Cavabraiseret andebryst serveret på rødbedemos hertil stegte skorzonerrødder, æblesalat med havtorn, hasselnøddekartofler og andesky.

10 personer

5 andebryster
3-4 løg (groft skåret)
40 svesker uden sten
1 flaske Cava (mousserende spansk hvidvin)
1 l vand eller andefond
salt og peber
250 g smør til saucen

2 kg rødbeder
5 løg
salt og peber
1 l fløde

1.5 kg skorzonerrødder

8 æbler
et bundt bladselleri
250 g havtorn
0.5 l crème fraiche
salt , peber evt lidt sukker

2 kg små kartofler
200 g hasselnøddeflager
lidt olie
salt og peber

Stegte andehjerter med romanescosauce, gremolata og ærteskud

Ingredienser til 10 personer:

60-80 andehjerter
olie
salt og peber

10 spsk. friskhakket kruspersille
skal fra 1 citron
1 fed hvidløg

10 røde peberfrugter
1 rød chili
250 g mandler
100 g kapers
olie
æbleeddike
rørsukker
salat og peber

1 potte ærteskud

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking