passion
& præcision

Vi sætter en ære i at skabe økologiske madoplevelser

oeko-logo_blue

Fuld forplejning

Når du holder dine møder på Pharmakon konferencecenter er alt inkluderet. Start dagen uformelt med hjemmebagte boller, få overskud med vores Næring til Læring pausebuffetter og få en madoplevelse til frokost eller middag. Læs mere her om vores forplejning i løbet af din mødedag.

næring til læring

Du får forskelligt hjemmebagt brød, et udvalg af kødpålæg, oste, marmelader, honning, forskellige økologiske surmælks- og kornprodukter og æggeretter. Herudover er der kaffe, te, mælk, juice og frugt. Prøv også slow-juiceren og mix din egen grøntsags- eller frugtjuice af de friske råvarer.

Restauranten serverer frokost fra kl. 12.00. Men vi indretter os efter dit program og aftaler inden I kommer præcis hvilken tid der passer jer. Til frokosten vil du opleve vores kokkes smagfulde evner til at sammensætte en lækker frokost med årstidens grønt, fisk og kød.

Er du allergiker, skal du endelig give os besked og gerne 24 timer før du kommer.

Velbekomme.

Næring til Læring er vores pausekoncept, der gennem sunde og velsmagende mellemmåltider har til formål at holde jeres blod-sukkerniveau stabilt dagen igennem. Det bliver serveret i tidsrummet 10.15 – 11.30 og igen sammen med eftermiddags-kagen. Talrige videnskabelige undersøgelser viser, at blodsukkeret har en afgørende betydning for vores koncentrationsevne og humør.

Konferencemiddagen består typisk af 2 eller 3 retter. Vores fremragende kokke sammensætter aftenens menu og konditoren laver desserten.

Er du allergiker, skal du endelig give os besked og gerne 24 timer før du kommer.

Økologi på tallerkenen

Vi har det økologiske spisemærke i bronze og kikker til stadighed efter nye økologiske produkter. Hos os får du blandt andet økologisk kaffe og en stor del af vores grønt og frugt er også økologiske.

Derudover er stort set alle mejeriprodukter, de fleste kolonialvarer, samt mel og kornprodukter til at bage vores hjemmebagte brød med er ligeledes økologiske.

økologi

Ekstra forkælelse. Gourmet, vin og snacks

Her kan du se mere om andre af vores aftenserveringer.

Gourmetmenu på Pharmakon er sammensat af en appetizer samt 3 til 4 retter efter ønske og altid baseret på årstidens råvarer.
Vores køkkenchef laver i hvert enkelt tilfælde en menu i tæt dialog med gæsten.

Du kan trygt overlade til vores restaurantchef Lone Svare, at sammensætte din personlige vinmenu der passer til aftenens menu. De vinleverandører vi samarbejder med, gør at vi har fingeren på pulsen i forhold til nye vine og årgange.

Vi har et stort udvalg af lette retter, snacks og natmad. Vi kan sende dig vores “Let men godt” menukort.

Gå på opdagelse i vores opskrifter

Dit møde starter altid med et smil. Kontakt os i dag om dit næste møde.

Velbekomme

Et godt møde med aktiviteter ude og inde

Velkommen

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking