uddannelse
og udvikling

Når agendaen siger uddannelse og udvikling, er
Pharmakon Konferencecenter stedet

Det vi står for

Pharmakon Konferencecenter er skabt til, at mennesker skal mødes. Et sted, hvor undervisere møder kursusdeltagere, kursusdeltagere møder hinanden, og hvor erfarne medarbejdere vil gøre alt for at skabe den perfekte møde-oplevelse. Vi sørger for, at alle virksomheder og organisationer, der tager læring og udvikling seriøst, kan dygtiggøre sig. Der går nemlig en lige linje mellem åbningen af Danmarks første apotek i 1546 til Pharmakon i dag.

Dengang som nu er det viden, læring og sans for de vigtige detaljer, der driver værket, og hvor videbegærlige mennesker gennem årtier er kommet for at udvikle sig. Når du træder indenfor, vil du derfor opleve et levende læringsmiljø, hvor alt er designet og timet til at bringe det bedste ud af mødet mellem mennesker. Skabt til at give personlige og overordentligt ordentlige mødeoplevelser.

I virkeligheden er det med mødeoplevelser som med medicin. Nøglen til det ønskede resultat ligger i den helt rette sammensætning af oplevelsens mange delelementer. Hvor ingen overlader noget til tilfældigheder, og der doseres anderledes omhyggeligt efter gæsternes individuelle ønsker. Det kræver noget helt særligt og er en disciplin, som ligger dybt forankret i Pharmakon Konferencecenter.

"Et sted som ingen andre mødesteder - er skabt til at mennesker skal mødes"

Vi gør alt for at skabe den perfekte madoplevelser.

Klik på billedet og se filmen

Et godt møde med aktiviteter ude og inde

Velkommen

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking