Ingredients
Directions
Skræl agurk og melon. Kør dette på en juice-maskine. Smag til med lidt flormelis og revet citronskal. Kom fint skåret mynteblade i og lad det trække i mindst 2 timer.
Chokoladefondant:
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i vandbad. Sigt melet i chokoladeblandingen og rør det sammen. Tilsæt æggeblommerne og æggehviden og rør godt igennem. Det hældes i forme og bages i ovnen i 7-10 min. ved 200 grader, kan evt. bages på grillen på eftervarme i 10- 12 min. Chokoladefondant skal have en blød kerne i midten.
Semi frossen hvid chokolademousse:
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv og stil den til side. Pisk æggeblommerne til creme konsistens med rørsukkeret. Rør den smeltede chokolade i de piskede æggeblommer. Vend den piskede fløden i, lidt ad gangen. Hæld massen i en flad form og sæt den i fryseren et par timer. Ved anretning brækkes det i små stykker.