Agurk-melon suppe anrettet med chokolade fondant hertil semi frossen hvid chokolademousse

Ingredienser:

10 personer:

Agurk-melon suppe:
3 stk. agurker
2 stk. galia meloner
lidt flormelis
1 citron
mynteblade

Chokoladefondant:
150 g mørk chokolade
150 g smør
75 g sukker
60 g mel
8 stk. æggeblommer
3 stk. æggehvider 

Semi frossen hvid chokolademousse:
225 g hvid chokolade
4 dl piskefløde
8 stk. æggeblommer
75 g rørsukker

Fremgangsmåde:

1

Skræl agurk og melon. Kør dette på en juice-maskine. Smag til med lidt flormelis og revet citronskal. Kom fint skåret mynteblade i og lad det trække i mindst 2 timer.

Chokoladefondant:
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i vandbad. Sigt melet i chokoladeblandingen og rør det sammen. Tilsæt æggeblommerne og æggehviden og rør godt igennem. Det hældes i forme og bages i ovnen i 7-10 min. ved 200 grader, kan evt. bages på grillen på eftervarme i 10- 12 min. Chokoladefondant skal have en blød kerne i midten.

Semi frossen hvid chokolademousse:
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv og stil den til side. Pisk æggeblommerne til creme konsistens med rørsukkeret. Rør den smeltede chokolade i de piskede æggeblommer. Vend den piskede fløden i, lidt ad gangen. Hæld massen i en flad form og sæt den i fryseren et par timer. Ved anretning brækkes det i små stykker. 

Ingredients

Directions

1

Skræl agurk og melon. Kør dette på en juice-maskine. Smag til med lidt flormelis og revet citronskal. Kom fint skåret mynteblade i og lad det trække i mindst 2 timer.

Chokoladefondant:
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i vandbad. Sigt melet i chokoladeblandingen og rør det sammen. Tilsæt æggeblommerne og æggehviden og rør godt igennem. Det hældes i forme og bages i ovnen i 7-10 min. ved 200 grader, kan evt. bages på grillen på eftervarme i 10- 12 min. Chokoladefondant skal have en blød kerne i midten.

Semi frossen hvid chokolademousse:
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden stiv og stil den til side. Pisk æggeblommerne til creme konsistens med rørsukkeret. Rør den smeltede chokolade i de piskede æggeblommer. Vend den piskede fløden i, lidt ad gangen. Hæld massen i en flad form og sæt den i fryseren et par timer. Ved anretning brækkes det i små stykker. 

Agurk-melon suppe anrettet med chokolade fondant hertil semi frossen hvid chokolademousse

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking