Ingredients
Directions
Andebrysterne befris for sener på bagsiden, og rids skindet med en kniv. Krydder dem med salt og peber på begge sider. Herefter lægges de på en kold stegepande og der tændes for blusset på middel varme. Steg brystet på fedtsiden i ca. 6 minutter til skindet er gyldent og vend herefter brystet om og steg det videre i ca. 6 minutter. Kontroller eventuelt med et termometer. De skal have en kernetemperatur på 60 grader. Flyt brystet op på en tallerken og lad det hvile i 10 minutter.
Skyl grønkålen meget grundigt og befri den for stilkene og riv det i grove stykker.
Skræl appelsinen og skær den i både eller fileter. Gem appelsinsaften.
Befri blommerne for kerner og skær dem i både ligesom appelsinerne.
Rist valnødderne på en pande.
Skær Danablu i tern.
Den klargjorte grønkål, lynsteges i en varm gryde eller pande. Det er meget vigtigt, at den ikke overtilberedes.
Balsamico, honning og appelsinsaft blandes til en dressing.
Anretning:
Den lynstegte kål lægges på et fad eller tallerken. Skær andebrystet i tynde skiver og fordel dem oven på kålen. Tag nu appelsiner, blommer, Danablu og nødder og spred dem ud over anden og kålen.
Til sidst dryppes dressingen ud over hele herligheden.
Serveres eventuelt med lidt brød til.
Velbekomme.