Ingredients
Directions
Dagen før: start med at sukre/salte andelårene. De skal herefter stå på køl i 24 timer.
På dagen: steg andelårene i ovnen på 180 grader, i 50 minutter. Hæld gerne stegefedtet over lårene et par gange, da det hjælper med at gøre skindet sprødt.
Snit rødkålen så fint som muligt, og marinér den med soya og sirup. Sæt den herefter på køl.
Køb en færdig mayonnaise af god kvalitet, og rør den med miso og ristet sesamolie. Da misoen er ret fast, kan det være en god idé at røre op med halvdelen af mayonnaisen først. Det gør den blødere og derved nemmere at røre ud i resten af mayonnaisen. Vær lidt forsigtig med sesamolien, da den er ret kraftig.
Hoisinsaucen laves således:
Sukker, sesamolie og riseddike blandes i en dyb skål og trækker i 5 minutter til sukkeret er opløst.
Hvidløget pilles og presses og blandes med soja, peanutbutter og chilisauce i skålen. Rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
Garniture: chili og forårsløg
Anretning:
Pluk kødet af andelårene.
Sliderbollerne ristes på skærefladen og smøres med misomayonaissen.
Læg herefter rødkålen på og derefter det plukkede andekød. Hæld lidt hoisin ud over andekødet og drys med fintsnittet chili og forårsløg. Til sidst toppes med den smurte slider top.
Velbekomme.