Chokoladekage med flydende kerne

Ingredienser:

Til 10 personer:

5 æg
3 æggeblommer
80 g sukker
275 g mørk chokolade
275 g smør
40 g mel

Fremgangsmåde:

1

Fremgangsmåde:
Smelt smørret og hæld det over chokoladen, røres sammen indtil chokoladen er smeltet. Æg, æggeblommer og sukker piskes hvidt. Chokolademassen og æggemassen vendes sammen og til sidst vendes den sigtede mel i. Dejen fordeles i 10 godt smurte forme og stilles på køl indtil afbagning. Bages på 180 grader i ca. 8 min, lad stå et øjeblik og tages derefter ud af formen og stilles på en tallerken. Kan evt. serveres med vaniljeis, lidt knas og/eller frugtsauce.

Ingredients

Directions

1

Fremgangsmåde:
Smelt smørret og hæld det over chokoladen, røres sammen indtil chokoladen er smeltet. Æg, æggeblommer og sukker piskes hvidt. Chokolademassen og æggemassen vendes sammen og til sidst vendes den sigtede mel i. Dejen fordeles i 10 godt smurte forme og stilles på køl indtil afbagning. Bages på 180 grader i ca. 8 min, lad stå et øjeblik og tages derefter ud af formen og stilles på en tallerken. Kan evt. serveres med vaniljeis, lidt knas og/eller frugtsauce.

Chokoladekage med flydende kerne

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking