Clafoutis

Ingredienser:

10 personer:

400 g kirsebær u/sten
2 små æg
75 g sukker
2½ dl crème fraiche 38 %
skal af 1 citron

Mørdej:
150 g hvedemel
2 spsk florsukker
100 g kold smør
2 æggeblommer
25 g finthakkede hasselnødder

Fremgangsmåde:

1

Mørdej:

Alle ingredienser samles hurtigt.

En tærteform, 24 cm, fores med mørdej, heri lægges kirsebærrene.
Æg piskes med halvdelen af sukkeret og blandes med crème fraiche og revet citronskal.
Dette hældes over kirsebærrene.
Resten af sukkeret fordeles over tærten. Bages ved 175 grader i ca. 35-40 min.
Serveres med isafkølet flødeskum.

Ingredients

Directions

1

Mørdej:

Alle ingredienser samles hurtigt.

En tærteform, 24 cm, fores med mørdej, heri lægges kirsebærrene.
Æg piskes med halvdelen af sukkeret og blandes med crème fraiche og revet citronskal.
Dette hældes over kirsebærrene.
Resten af sukkeret fordeles over tærten. Bages ved 175 grader i ca. 35-40 min.
Serveres med isafkølet flødeskum.

Clafoutis

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking