Gammeldaws æblekage med ribsgele

Ingredienser:

Til 10 personer:

20 æbler, skrællede og udkernede
½ dl vand
500 g sukker
1 vaniljestang
200 g smør
10 dl grovvalsede havregryn
½ l letpisket fløde
½ l ribssaft
7½ blad husblas udblødt i koldt vand

Fremgangsmåde:

1

Rasp:
Havregrynene ristes på panden med smør og 300 g sukker til massen er gylden og sukkeret er opløst. Afkøles.

Gelé:
Kog ribssaften og tilsæt den udblødte husblas, rør til det er udblødt, kom geléen på glas og lad det stivne.

Æblegrød:
Skær æblerne i både, kom disse i en gryde sammen med vand, sukker, vaniljekorn og vaniljestangen. Alt koges sammen til en grød og afkøles.

Ingredients

Directions

1

Rasp:
Havregrynene ristes på panden med smør og 300 g sukker til massen er gylden og sukkeret er opløst. Afkøles.

Gelé:
Kog ribssaften og tilsæt den udblødte husblas, rør til det er udblødt, kom geléen på glas og lad det stivne.

Æblegrød:
Skær æblerne i både, kom disse i en gryde sammen med vand, sukker, vaniljekorn og vaniljestangen. Alt koges sammen til en grød og afkøles.

Gammeldaws æblekage med ribsgele

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking