Ingredients
Directions
1
- Pil og hak skalotteløgene groft.
- Skær skrællen af græskaret og skær det i grove stykker. Pil hvidløgene og hak dem groft
Flæk chilien, tag frøene ud og skær dem i grove stykker. - Riv skallen på appelsinerne og pres saften fra. Varm lidt olivenolie i en gryde. Kom skalotteløg, græskar, hvidløg, chili samt appelsinskal i gryden og lad det sautere i ca. 5 minutter. Hæld appelsinsaft og grøntsagsfond i. Lad det småkoge, til græskaret er mørt. Blend det derefter til en ensartet konsistens.
- Hæld piskefløden i og kog suppen igennem. Smag til med salt og peber.
- Skær skorpen af rugbrødsskiverne og skær resten i tern på ca. 2x2 cm.
- Vend rugbrødsternene i olivenolie og sæt dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, til de bliver sprøde.
Drys med groft flagesalt. - Hæld suppen i dybe tallerkener. Læg en skefuld creme fraiche i suppen og drys med sprødt rugbrød. Pynt med lidt krydderurter.
Sprødt rugbrød
Anretning