Grillede hvide asparges med ramsløgspesto, stegt serranoskinke og fjordrejer

Ingredienser:

Til 10 personer:

30 stk. hvide asparges
1 lille bundt ramsløg
100 g ristede pinjekerner
70 g reven parmesan
1 dl god olivenolie
10 skiver serranoskinke
250 g fjordrejer
salt og peber
friske krydderurter

Fremgangsmåde:

1

Læg skiverne af serranoskinke på bagepapir på en bageplade. Læg et stykke bagepapir ovenpå og læg derefter en bageplade øverst. Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 minutter til skiverne bliver sprøde. Køles derefter af.
Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Vend aspargesene i meget lidt olivenolie. Grill dem derefter på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber.
Kom ramsløg, pinjekerner, reven parmesan og olivenolie i et blenderglas og blend det til pesto.
Smag til med salt og peber.

Anretning:
Læg 3 stk. grillede asparges på hver tallerken. Kom en stribe ramsløgspesto på, fordel fjordrejer på aspargesene. Læg en skive sprød serranoskinke på og pynt med krydderurter.

Ingredients

Directions

1

Læg skiverne af serranoskinke på bagepapir på en bageplade. Læg et stykke bagepapir ovenpå og læg derefter en bageplade øverst. Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 minutter til skiverne bliver sprøde. Køles derefter af.
Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Vend aspargesene i meget lidt olivenolie. Grill dem derefter på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber.
Kom ramsløg, pinjekerner, reven parmesan og olivenolie i et blenderglas og blend det til pesto.
Smag til med salt og peber.

Anretning:
Læg 3 stk. grillede asparges på hver tallerken. Kom en stribe ramsløgspesto på, fordel fjordrejer på aspargesene. Læg en skive sprød serranoskinke på og pynt med krydderurter.

Grillede hvide asparges med ramsløgspesto, stegt serranoskinke og fjordrejer

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking