Ingredients
Directions
Læg skiverne af serranoskinke på bagepapir på en bageplade. Læg et stykke bagepapir ovenpå og læg derefter en bageplade øverst. Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 minutter til skiverne bliver sprøde. Køles derefter af.
Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Vend aspargesene i meget lidt olivenolie. Grill dem derefter på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber.
Kom ramsløg, pinjekerner, reven parmesan og olivenolie i et blenderglas og blend det til pesto.
Smag til med salt og peber.
Anretning:
Læg 3 stk. grillede asparges på hver tallerken. Kom en stribe ramsløgspesto på, fordel fjordrejer på aspargesene. Læg en skive sprød serranoskinke på og pynt med krydderurter.