Grillet ananas med mynteparfait og friske hindbær

Ingredienser:

10 personer:

2 stk. ananas
1 dl god mørk rom
30 friske hindbær

10 pasteuriserede æggeblommer
10 spsk. flormelis
1 stang vanilje
Blade fra 3 stængler mynte
1 l piskefløde

 

Fremgangsmåde:

1

Ananas skæres i både uden stokken. Bådene ridses i tykke riller (som Hasselbach kartoffel).
Grilles på kødsiden, så de får flotte grillstreger på hver side, herefter lægges de på skrællen og grilles under låg i 10-15 minutter.
Ved servering dryppes de med en god mørk rom.

Mynteparfait (LAVES DAGEN INDEN)

Æggeblommerne, flormelis og korn af vanilje, piskes luftige med håndmixer. Piskefløden piskes let og vendes med i æggesnapsen og fint hakket mynte.
Hældes i små portionsglas og fryses.

Ingredients

Directions

1

Ananas skæres i både uden stokken. Bådene ridses i tykke riller (som Hasselbach kartoffel).
Grilles på kødsiden, så de får flotte grillstreger på hver side, herefter lægges de på skrællen og grilles under låg i 10-15 minutter.
Ved servering dryppes de med en god mørk rom.

Mynteparfait (LAVES DAGEN INDEN)

Æggeblommerne, flormelis og korn af vanilje, piskes luftige med håndmixer. Piskefløden piskes let og vendes med i æggesnapsen og fint hakket mynte.
Hældes i små portionsglas og fryses.

Grillet ananas med mynteparfait og friske hindbær

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking