Grillet kalvekød anrettet med grillede grøntsager hertil knuste kartofler med bacon, timian og kraftigt sky på bagte hvidløg.

Ingredienser:

10 personer:

2 kg afpudset kalvekød (fx kalvefilet eller kalvetyksteg)
2 dl olie
100 g blandede krydderurter

Grillede grøntsager:
2 stk. auberginer
2 stk. squash
3 stk. peberfrugter
5 stk. tomater
1 dl Pharmakon hvidløgs-rosmarin olie
Salt og peber

Knuste kartofler:
10 stk. bage kartofler
300 g bacon
1 bdt. timian
200 g smør
Salt og peber

Kraftig sky på bagte hvidløg:
2 hele hvidløg
3 dl mørk balsamico
150 g tomatpuré
2 l kraftig oksebouillon

Fremgangsmåde:

1

Blend krydderurterne med olien. Kom dette i en pose sammen med kødet. Lad det marinere mindst 1 time. Tag kødet op af posen og steg det på grillen. Kødet skal have en kernetemperatur på 58 grader. Brug et stegetermometer. Lad kødet trække i mindst 10 min. inde det skæres ud.

Grillede grøntsager:
Auberginerne, squash og peberfrugterne skæres i passende stykker og kommes i en pose, sammen med tomaterne der er halveret. Tilsæt hvidløgs-rosmarinolien sammen med salt og peber. Lad det marinere mindst 1 time. Steg grøntsagerne på grillen mens kødet står og trækker.

Knuste kartofler: 
Skær bacon i små tern og steg det på en pande, til det er sprødt. Skær kartoflerne i grove stykker og bag dem i ovnen, til de er færdige. Kom kartoflerne op i en røreskål sammen med det stegte bacon, skåret timian og smør. Rør det sammen, så det stadig har en grov konsistens. Smag til med salt og peber.

Kraftig sky på bagte hvidløg:
Hvidløgene bages i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min. til de er møre. Pres hvidløgskødet ud af skallerne og kom det i en gryde sammen med balsamico og tomatpuré. Kog dette ind til det halve. Tilsæt oksebouillon og kog ind til det halve. Smag til med salt og peber. Skal evt. jævnes lidt med maizena udrørt i koldt vand.

Ingredients

Directions

1

Blend krydderurterne med olien. Kom dette i en pose sammen med kødet. Lad det marinere mindst 1 time. Tag kødet op af posen og steg det på grillen. Kødet skal have en kernetemperatur på 58 grader. Brug et stegetermometer. Lad kødet trække i mindst 10 min. inde det skæres ud.

Grillede grøntsager:
Auberginerne, squash og peberfrugterne skæres i passende stykker og kommes i en pose, sammen med tomaterne der er halveret. Tilsæt hvidløgs-rosmarinolien sammen med salt og peber. Lad det marinere mindst 1 time. Steg grøntsagerne på grillen mens kødet står og trækker.

Knuste kartofler: 
Skær bacon i små tern og steg det på en pande, til det er sprødt. Skær kartoflerne i grove stykker og bag dem i ovnen, til de er færdige. Kom kartoflerne op i en røreskål sammen med det stegte bacon, skåret timian og smør. Rør det sammen, så det stadig har en grov konsistens. Smag til med salt og peber.

Kraftig sky på bagte hvidløg:
Hvidløgene bages i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min. til de er møre. Pres hvidløgskødet ud af skallerne og kom det i en gryde sammen med balsamico og tomatpuré. Kog dette ind til det halve. Tilsæt oksebouillon og kog ind til det halve. Smag til med salt og peber. Skal evt. jævnes lidt med maizena udrørt i koldt vand.

Grillet kalvekød anrettet med grillede grøntsager hertil knuste kartofler med bacon, timian og kraftigt sky på bagte hvidløg.

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking