Grønne asparges med lakserogn, nye ærter og rygeostecreme

Ingredienser:

Til 10 personer:

50 stk. grønne asparges
1 glas lakserogn på 100 g
200 g bælgede nye ærter
200 g rygeost
lidt piskefløde
salt og peber
friske krydderurter

Fremgangsmåde:

1

Knæk de grønne asparges og halver dem. Kog dem i let saltet vand et kort øjeblik. De skal bevare sprødheden. Køl dem af i koldt vand.
Rør rygeosten lind med piskefløde og smag til med salt og peber og kom det i en sprøjtepose.

Anretning:

Sprøjt toppe på tallerkenerne af rygeostecremen. Fordel de grønne asparges. Fordel lakserognen og drys de nye ærter på tallerkenerne. Pynt med friske krydderurter.

Ingredients

Directions

1

Knæk de grønne asparges og halver dem. Kog dem i let saltet vand et kort øjeblik. De skal bevare sprødheden. Køl dem af i koldt vand.
Rør rygeosten lind med piskefløde og smag til med salt og peber og kom det i en sprøjtepose.

Anretning:

Sprøjt toppe på tallerkenerne af rygeostecremen. Fordel de grønne asparges. Fordel lakserognen og drys de nye ærter på tallerkenerne. Pynt med friske krydderurter.

Grønne asparges med lakserogn, nye ærter og rygeostecreme

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking