Hjertesalat med jordbær, brændt sort peber, forårsløg, syrnet fløde og Vesterhavsost

Ingredienser:

10 personer:

4 stk hjertesalat
250 g jordbær
1 bdt forårsløg
¼ l piskefløde
1 stk økologisk citron
100 g Vesterhavsost
1 tsk sort hel peber
1 knsp salt

Fremgangsmåde:

1

Syrnet fløde, laves af piskefløde, citronsaft, reven citronskal og lidt salt. Laves gerne dagen før, så tykner den bedst.

Hjertesalaten skylles, dryppes for vand og flås groft.

Jordbærrene skylles og kvartes.

Forårsløget skæres fint på sned.

Peberen ristes hårdt og stødes i en morter.

Osten rives – eller ”skrælles” med en tyndskræller

Anretning:
Cremen vendes hurtig med jordbærrene og salaten. Kommes i bunden af en tallerken, ovenpå rives osten og der drysses med peber.

Ingredients

Directions

1

Syrnet fløde, laves af piskefløde, citronsaft, reven citronskal og lidt salt. Laves gerne dagen før, så tykner den bedst.

Hjertesalaten skylles, dryppes for vand og flås groft.

Jordbærrene skylles og kvartes.

Forårsløget skæres fint på sned.

Peberen ristes hårdt og stødes i en morter.

Osten rives – eller ”skrælles” med en tyndskræller

Anretning:
Cremen vendes hurtig med jordbærrene og salaten. Kommes i bunden af en tallerken, ovenpå rives osten og der drysses med peber.

Hjertesalat med jordbær, brændt sort peber, forårsløg, syrnet fløde og Vesterhavsost

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking