Hvedekernesalat

Ingredienser:

10 personer

300 g hvedekerner
300 g grillede artiskokker
75 g soltørrede tranebær
1 dl olivenolie
½ dl hvid balsamico
1 dl hakkede krydderurter efter valg
Salt og peber

Fremgangsmåde:

1

Kog hvedekerner med lidt salt i 4,5 dl vand. De skal koges ca. 20 minutter og derefter afkøles.
Skær de grillede artiskokker ud i mindre stykker og bland dem med de afkølede hvedekerne og soltørrede tranebær.
Rør olivenolie sammen med balsamico. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.

 

Ingredients

Directions

1

Kog hvedekerner med lidt salt i 4,5 dl vand. De skal koges ca. 20 minutter og derefter afkøles.
Skær de grillede artiskokker ud i mindre stykker og bland dem med de afkølede hvedekerne og soltørrede tranebær.
Rør olivenolie sammen med balsamico. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber.

 

Hvedekernesalat

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking