Ingredients
Directions
Hvid chokolademousse:
Chokoladen smeltes over vandbad afkøles lidt, pisk fløden dog ikke for stiv da moussen skal være luftig, rør appelsinskal samt æggeblommerne og æggehviden i chokoladen så vendes det smeltede husblas i massen og til sidst det letpiskede fløde i.
Citroncrème:
Husblassen udblødes. Citronsaften, æg, sukker, smør sættes over i en gryde ved svag varme, der skal røres i massen under hele processen. Når varmen tager til, vil massen blive tykkere, til sidst tilsættes det udblødte husblas i massen. Kommes i en skål.
Karsesirup:
Alt bringes i kog, koges ind til det halve, sigtes og afkøles.
Marengs:
Hviderne piskes helt stive, tilsæt sukkeret og korn af vaniljen. Pisk til det er en helt hvid og sej masse.
Smøres ud på bagepapir i et tynd lag og bages i ovnen på 90 grader i ca. 3 timer.