Hvide asparges med jordbærvinaigrette og imiteret jord

Ingredienser:

10 Personer:

20 stk store hvide asparges

Jordbærvinaigrette:

½ dl jordbæreddike
3 stk. æggeblommer
1 spsk honning
3 dl koldpresset rapsolie
1 knsp salt

Imiteret jord:

100 gr hasselnød
100 gr hvedemel
20 gr maltmel
40 gr sukker
5 gr salt
60 gr øl
25 gr smør

 

Fremgangsmåde:

1

Aspargesene skrælles og knækkes. Dampes i ca. 5 minutter i rigeligt saltet vand. De køles ned og duppes tørre.

Jordbærvinaigrette:
Æggeblommerne piskes med salt, eddike og honning. Lidt efter lidt piskes olien i, meget langsomt. Vinaigretten vil langsomt tygne.

Imiteret jord:
Nødderne blendes og resten at ingredienserne vendes i. Massen kommes op i en bradepande på bagepapir. Massen bages ved 120 grader i ca. 45 minutter, den skal være helt tør. Derefter køres massen på en hurtig hakker.

Anretning:
To asparges lægges i bunden af en tallerken. Vinaigretten duppes på lidt tilfældigt. Herligheden drysses med den imiteret jord.

Ingredients

Directions

1

Aspargesene skrælles og knækkes. Dampes i ca. 5 minutter i rigeligt saltet vand. De køles ned og duppes tørre.

Jordbærvinaigrette:
Æggeblommerne piskes med salt, eddike og honning. Lidt efter lidt piskes olien i, meget langsomt. Vinaigretten vil langsomt tygne.

Imiteret jord:
Nødderne blendes og resten at ingredienserne vendes i. Massen kommes op i en bradepande på bagepapir. Massen bages ved 120 grader i ca. 45 minutter, den skal være helt tør. Derefter køres massen på en hurtig hakker.

Anretning:
To asparges lægges i bunden af en tallerken. Vinaigretten duppes på lidt tilfældigt. Herligheden drysses med den imiteret jord.

Hvide asparges med jordbærvinaigrette og imiteret jord

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking