Ingredients
Directions
Kog kartoflerne møre og køl dem af. Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Halver dem og kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Køl dem af i koldt vand. Knæk de grønne asparges og halver dem. Kog dem i letsaltet vand et kort øjeblik. De skal bevare sprødheden. Køl dem af i koldt vand.
Vend peberfrugterne i lidt olie og bag dem i ovnen på 250 grader til de begynder at blive sorte, tag dem ud af ovnen og kom dem i en plasticpose. Luk posen til og lad dem stå 10 til 15 minutter. Pil skindet af peberfrugterne og fjern frøene. Kom dem i en blender sammen med rød chili, hvidløg, spidskommen og olivenolie. Blendes sammen og smages til med salt og peber.
Kog vand, rørsukker og æbleeddike sammen. Hæld det over rødløgsringene og afkøl det.
Anretning:
Halver kartoflerne og fordel dem på tallerkenerne. Fordel mojo rouge over kartoflerne. Læg de hvide og grønne asparges ovenpå og til sidst de syltede rødløg. Pynt med friske krydderurter.