Hvide og grønne asparges med nye kartofler, mojo rouge og syltede rødløg

Ingredienser:

Til 10 personer:

20 stk. hvide asparges
30 stk. grønne asparges
800 g nye små kartofler
2 stk. røde peberfrugter
½ rød chili uden kerner
1 fed hvidløg uden skal
Lidt spidskommen
1 dl god olivenolie
2 stk. rødløg ringe i meget tynde skiver
½ dl rørsukker
½ dl vand
½ dl æbleeddike
olivenolie
salt og peber
friske krydderurter

Fremgangsmåde:

1

Kog kartoflerne møre og køl dem af. Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Halver dem og kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Køl dem af i koldt vand. Knæk de grønne asparges og halver dem. Kog dem i letsaltet vand et kort øjeblik. De skal bevare sprødheden. Køl dem af i koldt vand.
Vend peberfrugterne i lidt olie og bag dem i ovnen på 250 grader til de begynder at blive sorte, tag dem ud af ovnen og kom dem i en plasticpose. Luk posen til og lad dem stå 10 til 15 minutter. Pil skindet af peberfrugterne og fjern frøene. Kom dem i en blender sammen med rød chili, hvidløg, spidskommen og olivenolie. Blendes sammen og smages til med salt og peber.
Kog vand, rørsukker og æbleeddike sammen. Hæld det over rødløgsringene og afkøl det.

Anretning:
Halver kartoflerne og fordel dem på tallerkenerne. Fordel mojo rouge over kartoflerne. Læg de hvide og grønne asparges ovenpå og til sidst de syltede rødløg. Pynt med friske krydderurter.

Ingredients

Directions

1

Kog kartoflerne møre og køl dem af. Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Halver dem og kog dem i letsaltet vand til de er møre men samtidig sprøde. Køl dem af i koldt vand. Knæk de grønne asparges og halver dem. Kog dem i letsaltet vand et kort øjeblik. De skal bevare sprødheden. Køl dem af i koldt vand.
Vend peberfrugterne i lidt olie og bag dem i ovnen på 250 grader til de begynder at blive sorte, tag dem ud af ovnen og kom dem i en plasticpose. Luk posen til og lad dem stå 10 til 15 minutter. Pil skindet af peberfrugterne og fjern frøene. Kom dem i en blender sammen med rød chili, hvidløg, spidskommen og olivenolie. Blendes sammen og smages til med salt og peber.
Kog vand, rørsukker og æbleeddike sammen. Hæld det over rødløgsringene og afkøl det.

Anretning:
Halver kartoflerne og fordel dem på tallerkenerne. Fordel mojo rouge over kartoflerne. Læg de hvide og grønne asparges ovenpå og til sidst de syltede rødløg. Pynt med friske krydderurter.

Hvide og grønne asparges med nye kartofler, mojo rouge og syltede rødløg

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking