Irish coffee ganachekugler

Ingredienser:

Ca. 50 stk.

2 dl sødmælk
½ dl piskefløde
0,75 dl whisky
1½ spsk. stærk kaffe
20 g glukose
600 g. flødechokolade
750 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde:

1

Smelt flødechokoladen i vandbad. Sødmælk og piskefløde koges til middelvarme. Hældes over whiskyen, kaffen og glukosen. Kom den smeltede chokolade i og rør i blandingen til den er homogen.
Stil blandingen i køleskab til dagen efter. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt kugler ud på bagepapir. Lad dem stå så de danner en tynd hinde. Tril derefter kuglerne i smeltet mørk chokolade.

Ingredients

Directions

1

Smelt flødechokoladen i vandbad. Sødmælk og piskefløde koges til middelvarme. Hældes over whiskyen, kaffen og glukosen. Kom den smeltede chokolade i og rør i blandingen til den er homogen.
Stil blandingen i køleskab til dagen efter. Kom blandingen i en sprøjtepose og sprøjt kugler ud på bagepapir. Lad dem stå så de danner en tynd hinde. Tril derefter kuglerne i smeltet mørk chokolade.

Irish coffee ganachekugler

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking