Ingredients
Directions
Pandekagewrap:
Pisk mel og mælk sammen til en jævn blanding. Tilsæt æg, øl, appelsinskal, smeltet smør og salt. Pisk pandekagedejen godt igennem og stil den tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad en pande blive godt varm og kom lidt smør i panden. Fordel ca. ½ dl dej i den varme pande. Bag pandekagen ved jævn til kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 16 pandekager i alt og lad dem køle af på en bagerist
Creme-fyld:
Vaniljen skabes ud af stangen. Vaniljen kommes i en røreskål med de øvrige ingredienser og piskes til en fin creme.
Mandler og chokolade hakkes groft.
Jordbærene skylles og kvartes.
Marmeladen smøres i et tyndt lag ud på de nedkølede pandekager og fyldet fordeles på. De foldes som en wrap. Eventuelt kan man komme lidt bagepapir om med en snor, så man har hold på den.