Jordbærwrap

Ingredienser:

10 personer:

Pandekagewrap:
200 g hvedemel (ca. 1 3⁄4 dl)
2 dl mælk
4 æg
2 dl øl
2 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
30 g smør - smeltet
1 tsk groft salt
50 g smør - til stegning

Fyld:
• Jordbærmarmelade

• 500 gr Mascarpone
½ l piskefløde
1 økologisk citron – kun den fintrevne skal, skal bruges
½ vaniljestang
1 spsk florsukker

• 100 gr mandler
100 gr mørk chokolade
Mandler og chokolade hakkes groft.

• 2 bk jordbær

 

Fremgangsmåde:

1

Pandekagewrap:
Pisk mel og mælk sammen til en jævn blanding. Tilsæt æg, øl, appelsinskal, smeltet smør og salt. Pisk pandekagedejen godt igennem og stil den tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad en pande blive godt varm og kom lidt smør i panden. Fordel ca. ½ dl dej i den varme pande. Bag pandekagen ved jævn til kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 16 pandekager i alt og lad dem køle af på en bagerist

Creme-fyld:
Vaniljen skabes ud af stangen. Vaniljen kommes i en røreskål med de øvrige ingredienser og piskes til en fin creme.

Mandler og chokolade hakkes groft.

Jordbærene skylles og kvartes.

Marmeladen smøres i et tyndt lag ud på de nedkølede pandekager og fyldet fordeles på. De foldes som en wrap. Eventuelt kan man komme lidt bagepapir om med en snor, så man har hold på den.

 

Ingredients

Directions

1

Pandekagewrap:
Pisk mel og mælk sammen til en jævn blanding. Tilsæt æg, øl, appelsinskal, smeltet smør og salt. Pisk pandekagedejen godt igennem og stil den tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Lad en pande blive godt varm og kom lidt smør i panden. Fordel ca. ½ dl dej i den varme pande. Bag pandekagen ved jævn til kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Bag 16 pandekager i alt og lad dem køle af på en bagerist

Creme-fyld:
Vaniljen skabes ud af stangen. Vaniljen kommes i en røreskål med de øvrige ingredienser og piskes til en fin creme.

Mandler og chokolade hakkes groft.

Jordbærene skylles og kvartes.

Marmeladen smøres i et tyndt lag ud på de nedkølede pandekager og fyldet fordeles på. De foldes som en wrap. Eventuelt kan man komme lidt bagepapir om med en snor, så man har hold på den.

 

Jordbærwrap

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking