Kokosmoussekage

Ingredienser:

Kokos moussekage til 10 personer.

Kokosbund
100 g kokosmel
100 g æggehvide
100 g flormelis
100 smeltet smør

Bland alle ingredienser sammen til homogen masse og smør massen ud i en springform eller en aflang form med bagepapir i bunden. Opskriften passer til en springform, der måler 20 cm i diameter. Bages ved 170 grader i ca. 10 – 15 min eller let gylden, afkøl helt.

Græskarknas
75 g græskarkerner
75 g god nougat
0,5 dl vand og 0,5 dl sukker kogt til sukkerlage – afkøles til stuetemperatur

Mariner græskarkerner i sukkerlage i en ½ time, sigt sukkerlagen fra og bag kernerne sprøde i 7 – 11 min ved 170 grader.
Bland de let afkølede græskarkerner med smeltet nougat og fordel i et jævnt lag på kokosbunden. Afkøl bunden helt.

Fremgangsmåde:

1

Kokosmousse
4 æggeblommer
40 g flormelis
5 blade udblødt husblas
400 g fløde
1 dl crème fraiche 38 %
100 Cream of coconut
2 cl Malibu rom

Fløde og cremefraiche let piskes. Æggeblommer og florsukker piskes til hvidt skum.
Husblas smeltes sammen med Malibu rom og vendes hurtigt i æggemassen. Rør herefter cream of coconut i og vend til sidst den piskede fløde/creme fraiche i massen. Hæld massen over på kokosbunden og fryses helt ind.

Ananas gele
1 moden ananas

Juice en moden ananas og kog saften i 10 minutter

60 g sukker
Saft af en halv citron
2 bl. udblødt husblas
1,5 dl kogt ananas juice - stadig varm - tilsættes sukker, citron og husblas til alt er smeltet. Afkøl juicen til 35 grader og hæld på den frosne kokos kage. Sæt tilbage i fryseren. Temperer den frosne kage inden servering.

Ingredients

Directions

1

Kokosmousse
4 æggeblommer
40 g flormelis
5 blade udblødt husblas
400 g fløde
1 dl crème fraiche 38 %
100 Cream of coconut
2 cl Malibu rom

Fløde og cremefraiche let piskes. Æggeblommer og florsukker piskes til hvidt skum.
Husblas smeltes sammen med Malibu rom og vendes hurtigt i æggemassen. Rør herefter cream of coconut i og vend til sidst den piskede fløde/creme fraiche i massen. Hæld massen over på kokosbunden og fryses helt ind.

Ananas gele
1 moden ananas

Juice en moden ananas og kog saften i 10 minutter

60 g sukker
Saft af en halv citron
2 bl. udblødt husblas
1,5 dl kogt ananas juice - stadig varm - tilsættes sukker, citron og husblas til alt er smeltet. Afkøl juicen til 35 grader og hæld på den frosne kokos kage. Sæt tilbage i fryseren. Temperer den frosne kage inden servering.

Kokosmoussekage

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking