Ingredients
Directions
Kokosmousse
4 æggeblommer
40 g flormelis
5 blade udblødt husblas
400 g fløde
1 dl crème fraiche 38 %
100 Cream of coconut
2 cl Malibu rom
Fløde og cremefraiche let piskes. Æggeblommer og florsukker piskes til hvidt skum.
Husblas smeltes sammen med Malibu rom og vendes hurtigt i æggemassen. Rør herefter cream of coconut i og vend til sidst den piskede fløde/creme fraiche i massen. Hæld massen over på kokosbunden og fryses helt ind.
Ananas gele
1 moden ananas
Juice en moden ananas og kog saften i 10 minutter
60 g sukker
Saft af en halv citron
2 bl. udblødt husblas
1,5 dl kogt ananas juice - stadig varm - tilsættes sukker, citron og husblas til alt er smeltet. Afkøl juicen til 35 grader og hæld på den frosne kokos kage. Sæt tilbage i fryseren. Temperer den frosne kage inden servering.