Ingredients
Directions
30 kammuslinger skæres i 2-3 skiver og marineres i 2 timer med salt og sukker samt skal og saft af 7 lime. De resterende kammuslinger (10 stk.), bruges til tatar, hakkes i tern og smages til med skal og saft af 3 lime, salt og peber og de syltede græskartern.
Skræl græskaret og fjern kernerne. ¼ skæres i MEGET fine tern og lynsyltes ved at de koges møre i sukker, eddike, stjerneanis og vanilje (husk der skal være lidt bid).
Resten af græskaret koges mørt i lidt saltet vand med smør, dampes tørre og blandes herefter med chili og ingefær på en foodprocessor, mens olien tilsættes lidt efter lidt indtil pureen er fin, blød og glat. Smag til med salt og peber og evt. lidt chili/ingefær.
Kernerne og nødderne ristes på en tør pande, når de har fået lidt brun farve tilsættes en lille klat smør og der drysses med lidt salt.
De marinerede kammuslinger anrettes på tallerkener, tataren placeres pænt oven på og pureen lægges ved siden af. Retten drysses med de ristede kerner og pyntes med brøndkarse.