Ingredients
Directions
Bund:
Knus kiksene og rør dem sammen med det smeltede smør og flormelis.
Bunden fordeles i en springform (ca. 24 cm), pres let og sæt på køl.
Cheesecake:
Pisk æggeblommer og flormelis til æggesnaps. Rør smøreosten i, lidt ad gangen.
Pisk fløden let. Sæt husblasen i blød. Pres citronen og kom saften i en gryde.
Kom husblasen i den varme citron. Når husblasen er smeltet hældes den op i æggemassen.
Rør den til en homogen masse og vend fløden i til sidst.
Hældes straks op i springformen og kom kagen på frost. Den skal være helt hård før gelen kommes på.
Rabarbergelé:
Skyl og rens jordbærrene og rabarberne. Kom dem i en gryde med vand og vaniljesukker, ved middelvarme.
Sæt husblasen i blød. Når bærrene er kogt ud, kommes sukker og husblas i.
Lad det afkøle lidt. Tag cheesecaken ud og hæld gelen på. Sæt den på køl.
Når gelen har sat sig tages kagen ud af springformen. Pyntes med rabarber og hakkede pistacienødder.