Rabarbertærte

Ingredienser:

10 personer:

Tærtebund:
250 gr mel
135 gr sukker
35 gr hakkede mandler
1 æg
200 gr smør

Mandelmasse:
175 gr hakkede mandler
125 gr smør
300 gr sukker
4 æg
1 dl piskefløde
75 gr mel

Rabarber:
400 gr skårede rabarbere

Crumble:
50 gr marcipan
25 gr brun farin
25 gr sukker
85 gr havregryn
65 gr smør

Fremgangsmåde:

1

Tærtebund:
Alt vejes af og køres sammen på maskine eller æltes i hånden. Lægges på køl 1 time.
Kom smør i tærteformen. Rul bunden ud og formen fores. Kanten skal skæres til.

Mandelmasse:
Fordeles i tærteformen

Rabarber:
Skyl rabarberne. Skær dem i 1 cm tykkelse. Fordeles på mandelmassen. 

Crumble:
Smuldr dejen ud over tærten til allersidst.

Alle ingredienserne vejes af og køres sammen på maskine. Tærten bages ved 160 grader i 40 -50 min.

Ingredients

Directions

1

Tærtebund:
Alt vejes af og køres sammen på maskine eller æltes i hånden. Lægges på køl 1 time.
Kom smør i tærteformen. Rul bunden ud og formen fores. Kanten skal skæres til.

Mandelmasse:
Fordeles i tærteformen

Rabarber:
Skyl rabarberne. Skær dem i 1 cm tykkelse. Fordeles på mandelmassen. 

Crumble:
Smuldr dejen ud over tærten til allersidst.

Alle ingredienserne vejes af og køres sammen på maskine. Tærten bages ved 160 grader i 40 -50 min.

Rabarbertærte

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking