Rød linsesalat

Ingredienser:

10 personer

300 g røde linser
3 stk. fennikel
1 bdt. purløg
1,5 dl olivenolie
Citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde:

1

Kog 2 liter vand op i en gryde med lidt salt. Hæld linserne i vandet og kog linserne op. Tag gryden af blusset og lad linserne trække i 15-20 minutter. Sigt vandet fra og afkøl linserne.
Skær fennikel i kvarte og fjern stokken. Skær dem ud i tern eller tynde strimler.
Skær purløg ud. Bland linser med fennikel, purløg og olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Ingredients

Directions

1

Kog 2 liter vand op i en gryde med lidt salt. Hæld linserne i vandet og kog linserne op. Tag gryden af blusset og lad linserne trække i 15-20 minutter. Sigt vandet fra og afkøl linserne.
Skær fennikel i kvarte og fjern stokken. Skær dem ud i tern eller tynde strimler.
Skær purløg ud. Bland linser med fennikel, purløg og olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Rød linsesalat

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking