Røget laks med trøffelolie serveret med chiffonade-skåret julesalat og soufflé med rejer og vagtelæg

Ingredienser:

10 personer

20 pæne skiver røget laks
3 hoveder julesalat
10 vagtelæg
250 gr rejer
lidt friske krydderurter
5 æg
2 dl fløde
salt og peber

Fremgangsmåde:

1

Souffléen:
Kog vagtelæggene i 4 min afkøles hurtigt og pilles. Kom 6-8 rejer i en lille smurt form sammen med de hakkede krydderurter.
Kom 1 vagtelæg i midten af en lille form. Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og fordel i formene. Bag souffléerne i ca. 12 min ved 140 grader. Souffléerne vendes ud, afkøles og halveres.

Anretning:
Den røgede laks anrettes fladt på hver tallerken med 2 skiver pr. person. Chiffonaden (super tyndt skårede strimler) af julesalaten anrettes på midten af hver tallerken, oven på laksen, stænkes med lidt trøffelolie, til sidste anrettes souffléen oven på salaten.

Ingredients

Directions

1

Souffléen:
Kog vagtelæggene i 4 min afkøles hurtigt og pilles. Kom 6-8 rejer i en lille smurt form sammen med de hakkede krydderurter.
Kom 1 vagtelæg i midten af en lille form. Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og fordel i formene. Bag souffléerne i ca. 12 min ved 140 grader. Souffléerne vendes ud, afkøles og halveres.

Anretning:
Den røgede laks anrettes fladt på hver tallerken med 2 skiver pr. person. Chiffonaden (super tyndt skårede strimler) af julesalaten anrettes på midten af hver tallerken, oven på laksen, stænkes med lidt trøffelolie, til sidste anrettes souffléen oven på salaten.

Røget laks med trøffelolie serveret med chiffonade-skåret julesalat og soufflé med rejer og vagtelæg

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking