Ingredients
Directions
Stegt søtunge:
Brunes af på panden i klaret smør.
(Vi bruger klaret smør, da det kan tåle højre varme end smør med valle i).
Jordbærkompot:
Jordbærrene skylles og skæres i kvarte. Skalotteløgene pilles og hakkes fint. De vendes med sukkeret, og kommes i en bradepande med bagepapir. Stænkes med cognac og bages ved 125 grader i 5 – 10 minutter, så bærrene stadig har en fast konsistens. Lagen sigtes fra i en gryde og jævnes ganske lidt med Maizena. Lage og bær vendes sammen og smages til med salt og peber.
Brunet smørfløde:
Smørret brunes forsigtigt i en gryde, når den er gylden tilsættes skal og saft fra citronen. Fløden tilsættes og koges let ind.
3 bundter grønne asparges
Aspargesene nippes og dampes lige inden servering, i rigeligt saltet vand, i 2 minutter.
2 kg nye kartofler
Kartoflerne skylles og kvartes. De koges i rigeligt saltet vand til de er møre.
Anretning:
Anretningen er lidt et temperamentspørgsmål, nogle ville gøre det på tallerken - andre i skåle og fade. Brug billedet til inspiration.