Ingredients
Directions
Kiksebund:
Knus kiksene, hak mandlerne og ælt sammen med det bløde smør
Crème med rom:
Pisk crème fraiche, flormelis, flødeost og limeskal luftig med en el-mixer.
Varm rommen, tilsæt husblas samt limesaft.
Rør rommassen med 1-2 spsk. af ostemassen. I den resterende ostemasse, vendes den letpiskede fløde forsigtigt i.
Skumfidus med chokolade og pistacienødder:
Chokoladen smeltes, skumfiduserne vendes i chokoladen og vendes i de hakkede pistacienødder og sættes til afkøling/tørring.
Frozen strawberry daiquiri til 10 personer
Alt kommes i en blender og køres til en slush-ice konsistens, smag til med extra sukker eller lime.
Køb gerne friske bær til at pynte med.
Anretning:
Tag 10 daiquiri-glas
Kom 1-2 spsk. kiksebund i glasset, fordel ostemassen i glassene og kom eventuel nogle friske bær på. Hæld den frisk blendede daiquiri forsigtigt på og top med chokoladeskumfidusser.