Strawberry Daiquiri cheesecake

Ingredienser:

10 personer

Kiksebund:
200 g havrekiks
50 g mandler, let ristede
125 g blødt smør

Crème med rom:
3 blade husblas. Udblødes i koldt vand.
6 spsk. rom
1 lime, brug både den revne skal og saften
200 g flødeost fx Buko
200 g crème fraiche 38 %
100 g flormelis
2,5 d letpisket fløde
Pisk crème fraiche, flormelis, flødeost og limeskal luftig med en el-mixer.

Skumfidus med chokolade og pistacienødder:
1 ps store skumfiduser (der er ikke chokolade nok til hele posen)
1 ps saltede pistacienødder, afskalles og hakkes
400 g mørk chokolade

Frozen strawberry daiquiri til 10 personer:
10 cl. hvid rom
saften af 1 lime
10 frosne jordbær
1 spsk. flormelis
4 dl knuste isterninger

Køb gerne friske bær til at pynte med.

 

Fremgangsmåde:

1

Kiksebund:
Knus kiksene, hak mandlerne og ælt sammen med det bløde smør

Crème med rom:
Pisk crème fraiche, flormelis, flødeost og limeskal luftig med en el-mixer.
Varm rommen, tilsæt husblas samt limesaft.
Rør rommassen med 1-2 spsk. af ostemassen. I den resterende ostemasse, vendes den letpiskede fløde forsigtigt i.

Skumfidus med chokolade og pistacienødder:
Chokoladen smeltes, skumfiduserne vendes i chokoladen og vendes i de hakkede pistacienødder og sættes til afkøling/tørring.

Frozen strawberry daiquiri til 10 personer
Alt kommes i en blender og køres til en slush-ice konsistens, smag til med extra sukker eller lime.

Køb gerne friske bær til at pynte med.

Anretning:
Tag 10 daiquiri-glas

Kom 1-2 spsk. kiksebund i glasset, fordel ostemassen i glassene og kom eventuel nogle friske bær på. Hæld den frisk blendede daiquiri forsigtigt på og top med chokoladeskumfidusser.

Ingredients

Directions

1

Kiksebund:
Knus kiksene, hak mandlerne og ælt sammen med det bløde smør

Crème med rom:
Pisk crème fraiche, flormelis, flødeost og limeskal luftig med en el-mixer.
Varm rommen, tilsæt husblas samt limesaft.
Rør rommassen med 1-2 spsk. af ostemassen. I den resterende ostemasse, vendes den letpiskede fløde forsigtigt i.

Skumfidus med chokolade og pistacienødder:
Chokoladen smeltes, skumfiduserne vendes i chokoladen og vendes i de hakkede pistacienødder og sættes til afkøling/tørring.

Frozen strawberry daiquiri til 10 personer
Alt kommes i en blender og køres til en slush-ice konsistens, smag til med extra sukker eller lime.

Køb gerne friske bær til at pynte med.

Anretning:
Tag 10 daiquiri-glas

Kom 1-2 spsk. kiksebund i glasset, fordel ostemassen i glassene og kom eventuel nogle friske bær på. Hæld den frisk blendede daiquiri forsigtigt på og top med chokoladeskumfidusser.

Strawberry Daiquiri cheesecake

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking