Varmrøget rullepølse

Ingredienser:

Rullepølse grundopskrift:
1 stk. rullepølseslag fra slagteren
2 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 stort løg – hakket
2 spsk. stødt sort peber
1 spsk. stødt allehånde
4 spsk. pulvergelatine

Fremgangsmåde:

1

Dag 1.
Man befrier slaget for så meget fedt som muligt, uden at dette går i stykker. Så giver man det salt og sukker, og lader det stå tildækket i køleskabet i to døgn.

Jo mere fedt man fjerner fra slaget, jo magere bliver pølsen.

Dag 3.
Man tager slaget ud af køleskabet, og drysser med resten af krydderierne og løget. Til sidst drysses slaget med gelatinen.

Nu rulles slaget så stramt som muligt, og det bindes op med en såkaldt rullepølsebinding.

Rullepølsen ryges på grillen. Den skal varmryges ved lav varme, helst ikke mere end 85 grader, til den er 75 grader i centrum. Dette tjekkes med et stegetermometer. Derefter kommes på køl.

Dagen efter er den klar til pålæg.

Ingredients

Directions

1

Dag 1.
Man befrier slaget for så meget fedt som muligt, uden at dette går i stykker. Så giver man det salt og sukker, og lader det stå tildækket i køleskabet i to døgn.

Jo mere fedt man fjerner fra slaget, jo magere bliver pølsen.

Dag 3.
Man tager slaget ud af køleskabet, og drysser med resten af krydderierne og løget. Til sidst drysses slaget med gelatinen.

Nu rulles slaget så stramt som muligt, og det bindes op med en såkaldt rullepølsebinding.

Rullepølsen ryges på grillen. Den skal varmryges ved lav varme, helst ikke mere end 85 grader, til den er 75 grader i centrum. Dette tjekkes med et stegetermometer. Derefter kommes på køl.

Dagen efter er den klar til pålæg.

Varmrøget rullepølse

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking