Consommé af rabarber med mynte-vaniljeparfait

Ingredienser:

10 personer:

Skal laves dagen inden servering.

Consommé
10 rensede rabarber
1 vaniljestang, flækket
1 l vand
3 dl sukker

Vaniljeparfait:
1,5 dl sukker
8 pasteuriserede æggeblommer
1 bdt hakket, frisk mynte
1 l fløde som piskes let
korn af 1 vaniljestang

Fremgangsmåde:

1

Rabarberne, vaniljesukker og vand koges op til rabarberne er mørnede. Si rabarberne gennem et opvredet viskestykke og køl saften ned.

Sukker, vanilje og æggeblommer piskes indtil sukkeret er opløst. Mynten og fløden vendes i, kommes i portionsforme og fryses ned.

Serveres i en skål eller dyb tallerken.

Ingredients

Directions

1

Rabarberne, vaniljesukker og vand koges op til rabarberne er mørnede. Si rabarberne gennem et opvredet viskestykke og køl saften ned.

Sukker, vanilje og æggeblommer piskes indtil sukkeret er opløst. Mynten og fløden vendes i, kommes i portionsforme og fryses ned.

Serveres i en skål eller dyb tallerken.

Consommé af rabarber med mynte-vaniljeparfait

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking