Ingredients
Directions
Mørk chokolademousse
70 g mørk chokolade 57% smeltet
1,5 stk. past æggeblomme
1,5 spsk. florsukker
2 udblødte blade husblas
1 spsk. fløde
3 dl let pisket fløde
Æggeblommer piskes hvidt med florsukker. Smelt husblassen i en gryde med 1 spsk. fløde og rør det hurtigt i æggemassen. Rør herefter den lune smeltede chokolade i til homogen konsistens. Til sidst foldes den let pisket fløde fløden i chokolademassen. Fordel chokolademoussen i springformen og sæt på frost. Der kan også bruges en aflang kageform.
Pynt
100 g chokoladeknapper
50 g ristede hasselnødder
Smelt chokoladeknapper og smør chokoladen tyndt ud på bagepapir. Lad det størkne og knæk det i brud. Knus hasselnødderne groft.
Frigør den frosne kage fra formen og pynt kagen med chokoladebrud og ristede hasselnødder når den er helt tempereret.
”Kageligeste” hilsner Pharmakon dessert køkken