Græskartærte anrettet med græskarcrème med honning og vanilje

Ingredienser:

10 personer:

Mørdej:
210 g mel
115 g sukker
30 g hakkede mandler
¼ dl æg
170 g smør

Græskarpuré med marcipan:
250 g hoiki græskar
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg

Græskarcrème:
200 g græskarpuré
100 g honning
4 dl fløde
1/3 vaniljestang

Fremgangsmåde:

1

Mørdej:
Alle ingredienser røres sammen og afkøles derefter i en time i køleskabet. Dejen rulles ud til de tærteforme man ønsker at bruge.

Græskarpuré med marcipan:
Græskarret bages i ovnen på 140 grader i 30 min. Græskarret pureres til en masse og afkøles. Rør sukker og marcipan sammen, tilsæt derefter græskarmassen og æggene og rør godt sammen. Fyld en form med massen og bag den på 160 grader i 30 min.

Græskarcrème:
Honning røres i græskarpuréen, herefter vendes det letpiskede fløde i og smages til med vanilje.

Ingredients

Directions

1

Mørdej:
Alle ingredienser røres sammen og afkøles derefter i en time i køleskabet. Dejen rulles ud til de tærteforme man ønsker at bruge.

Græskarpuré med marcipan:
Græskarret bages i ovnen på 140 grader i 30 min. Græskarret pureres til en masse og afkøles. Rør sukker og marcipan sammen, tilsæt derefter græskarmassen og æggene og rør godt sammen. Fyld en form med massen og bag den på 160 grader i 30 min.

Græskarcrème:
Honning røres i græskarpuréen, herefter vendes det letpiskede fløde i og smages til med vanilje.

Græskartærte anrettet med græskarcrème med honning og vanilje

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking