Jordbærtrifli med estragon og crumble

Ingredienser:

Ingredienser:

10 personer

1,5 kg friske jordbær
500 g sukker eller efter behov
100 blade fra frisk estragon

1 l. sødmælk
100 g sukker
6 æggeblommer
70 g Maizena
korn fra en vaniljestang eller vaniljesukker
piskefløde

100 g hasselnøddemel
100 g smør
100 g mel
100 g farin

Fremgangsmåde:

1

Dagen før brug: jordbærrene halveres og drysses med sukker. Hak estragonen og vend det i de drænede jordbær, inden anretning.

Mælk, halvdelen af sukkeret, æggeblommer og Maizena piskes sammen i en skål. Resten af sukkeret og mælken koges op. Hældes over æggemassen mens der piskes. Det hele koges derefter godt igennem. Afkøles. Kog crèmen dagen før. Crèmen røres sammen med lidt flødeskum efter behag, inden brug.

Det hele køres sammen til en ensartet masse og kommes på køl dagen før. Riv massen på et groft rivejern og bag i det i ovn ved 160 g til det er sprødt. Man kan med fordel lave crumblen dagen før.

Anretning:

Anret gerne triflien i et gennemsigtigt glas. Først jordbær, derefter crème og crumble, fortsæt processen tre gange.

Ingredients

Directions

1

Dagen før brug: jordbærrene halveres og drysses med sukker. Hak estragonen og vend det i de drænede jordbær, inden anretning.

Mælk, halvdelen af sukkeret, æggeblommer og Maizena piskes sammen i en skål. Resten af sukkeret og mælken koges op. Hældes over æggemassen mens der piskes. Det hele koges derefter godt igennem. Afkøles. Kog crèmen dagen før. Crèmen røres sammen med lidt flødeskum efter behag, inden brug.

Det hele køres sammen til en ensartet masse og kommes på køl dagen før. Riv massen på et groft rivejern og bag i det i ovn ved 160 g til det er sprødt. Man kan med fordel lave crumblen dagen før.

Anretning:

Anret gerne triflien i et gennemsigtigt glas. Først jordbær, derefter crème og crumble, fortsæt processen tre gange.

Jordbærtrifli med estragon og crumble

Luk

Mød os

Ledelse
Salgskonsulent
Booking