Ingredients
Directions
April måneds nyhedsbrev er med desserter som vores ældste elev Emil står for. Emil har lige haft 3 måneder sammen med vores to konditorer, for at lære mere om dessertarbejde og teknikker i dette, inden Emil skal på næste skoleophold. Emil har valgt at lave 3 klassiske desserter som er Rabarbertærte, Crème Brûlée og Tiramisu.
God fornøjelse i køkkenet.
Kog en lage af cognac, kaffelikør og rørsukker og lad lagen køle af.
Udblød husblassen i lidt koldt vand. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne til en cremet konsistens med halvdelen af sukkeret. Opløs nes-kaffen i lidt varmt vand. Blødgør mascarponen med creme fraiche og nes-kaffen. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret. Smelt husblassen i en gryde med lidt vand til den er håndvarm. Bland mascarponemassen med de piskede æggeblommer. Vend den smeltede husblas i massen og vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i massen.
Læg savoiardikiks i bunden af fadet og fordel lagen over kiksene. Hæld cremen ovenpå, og sæt fadet i køleskabet. Tag kagen ud af køleskabet mindst 1 time før den skal spises, så den får stuetemperatur. Drys kakao over og server.