Ingredients
Directions
April måneds nyhedsbrev er med desserter som vores ældste elev Emil står for. Emil har lige haft 3 måneder sammen med vores to konditorer, for at lære mere om dessertarbejde og teknikker i dette, inden Emil skal på næste skoleophold. Emil har valgt at lave 3 klassiske desserter som er Rabarbertærte, Crème Brûlée og Tiramisu.
God fornøjelse i køkkenet
Mørdej:
Bland alle ingredienserne sammen til en fast dej og læg dejen i køleskabet i mindst en time.
Mandelmasse:
Del ægget i blomme og hvide. Rør mandler, sukker og æggeblomme sammen. Rør fløde og mel i massen. Pisk æggehviden stiv og vend den i massen.
Crumble:
Bland alle ingredienserne sammen.
Tag mørdejen ud af køleskabet og rul den ud, så den passer til tærteformen. Smør tærteformen med blødt smør og beklæd formen med mørdejen. Smør mandelmassen ud ovenpå mørdejen. Fordel rabarber på mandelmassen og drys crumble over. Bages i forvarmet ovn 170 grader i ca. 35 min. eller til den er gylden.